Balíček Sila lesa ukrytá v kapsule

Encapsulated forest
Získajte kompletnú nočnú starostlivosť na omladenie pleti v balíčku Sila lesa ukrytá v kapsule, ktorý obsahuje všetko, čo na nočné omladenie potrebujete - čistenie, vitamín A a výživný krém. Zobuďte sa každé ráno s krásnou pleťou vďaka retinolu a ďalším účinným látkam. S balíčkom navyše ušetríte a získate ho v unikátnej, ručne vyrobenej krabičke, ktorá rozpráva príbeh rozprávky.
Celý popis
100% vegan100% vegan
Predaj toho produktu skončil.

Omladenie s vitamínom A

Balíček Sila lesa ukrytá v kapsule zahŕňa v 4 krokoch všetko to, čo potrebujete pre dokonalú a mladistvú pleť - od čistenia, cez cielenú starostlivosť s vitamínom A až po záverečnú hydratáciu. Ráno bude vaša pleť žiariť!

Jemné krémové čistenie Cream Cleanse (40 ml)

Po náročnom dni siahnite najprv po čistiacom prípravku - jemnom krémovom Cream Cleanse, ktorý jemne vyčistí aj suchú a citlivú pleť, a vďaka obsahu pomarančového oleja, kakaového masla a glycerínu ju zahrnie hydratáciou. Vďaka obsahu jemných kyselín stimuluje Cream Cleanse exfoliáciu pleti, a tým podporuje prečistenie a omladenie pokožky. Cream Cleanse je to pravé na šetrné čistenie citlivej a suchej pokožky, ktorú vyčistí bez vysušovania.

Klasické retinolové sérum Retinol 3TR + Intense (15 ml)

Po čistení dodajte pleti silu vitamínu A - retinolu. Na celú tvár naneste klasické sérum Retinol 3TR + Intense s 0,3% retinolom. Retinol v pleti stimuluje vlastnú novotvorbu kolagénu, a vďaka tomu podporuje spevnenie pleti, vypnutie vrások a vyhladenie jemných liniek. Tvár a dekolt vďaka tomu opätovne získavajú stratené kontúry a mladistvý vzhľad. Retinol obnovuje pokožku na bunkovej úrovni, a celkovo ju prečisťuje a zdokonaľuje jej vzhľad. Retinol regeneruje vašu pleť, zatiaľ čo vy spíte. Sérum Retinol 3TR + Intense je oproti klasickému sére Retinol 3TR obohatené o klimbazol a skvalan, ktoré navyšujú účinok séra, aby bolo nutné zvyšovať koncentráciu retinolu.

Vitamín A na očné okolie Retinol Eye TR (7 ml)

Ani očné okolie však nemusí byť o blahodarný efekt retinolu ochudobnené. Pleť v očnom okolí je však výrazne jemnejšia a tenšia než inde na tvári, a preto je vhodné voliť na túto lokalitu špecializovaný produkt. Práve ten v balíčku Encapsulated Forest získate v podobe očného retinolového séra Retinol Eye TR, ktoré retinol obsahuje v ľahkej, 0,1% koncentrácii. Retinol Eye TR v očnom okolí navýši prirodzenú produkciu kolagénu a obsah epidermálnej kyseliny hyalurónovej. Očné okolie je vďaka tomu spevnené, hydratované a jemné vrásky okolo očí vyplnené. Sérum okrem toho zosvetlí tmavé kruhy pod očami a celkovo zlepší stav pleti v očnom okolí, ktorú rozjasní a dodáva jej dokonalý vzhľad.

Nočná hydratácia a výživa Advanced Night Restore (15 ml)

Svoju večernú starostlivosť o pleť uzavrite nočným krémom Advanced Night Restore, ktorý pleť bohato hydratuje a regeneruje počas noci, vyživuje ju a obnovuje jej zdravie. Nočný hydratačný krém obsahuje ceramidy v optimálnom pomere, ktorý zaistí najlepší prienik do pokožky a ich využitie v hlbších vrstvách kože. Komplex ceramidu 1, ceramidu 3, cholesterolu a mastných kyselín hydratuje pleť a obnovuje ochrannú bariéru pleti. V kréme ďalej nájdete Midnight Repair Complex ™, komplex látok určených pre rejuvenáciu pleti cez noc, so silnými antioxidantmi, ako je extrakt z dragon fruit, čučoriedky aljašskej (muchovníka olšolistého), a peptidy obnovujúce pleť. Tento mix účinných látok stimuluje omladenie buniek pleti počas noci. Keď sa ráno prebudíte, vaša unavená, matná pleť bude svieža, hydratovaná, žiarivá a rozjasnená.

Chcete sa o jednotlivých produktoch dozvedieť viac?

CREAM CLEANSE CREAM CLEANSE Čistenie suchej či citlivej pleti býva často komplikované, pleť pôsobí napnuto alebo je podráždená. CREAM CLEANSE odstráni každodenné nečistoty i make-up šetrne, pleť upokojí. Hydratáciu pleti zaistí kakaové maslo, pomarančový olej a glycerín. Vďaka novému zloženiu s CREAM CLEANSE teraz ľahko odlíčite i očné okolie. 27 €

INTELLIGENT RETINOL 3TR INTELLIGENT RETINOL 3TR Používate bežný retinol proti vráskam, ale chcete viac? Naštartujte svoju večernú starostlivosť o pleť super intenzívnym sérom sérom INTELLIGENT RETINOL 3TR s 0,3% vitamínom A, ktoré navyše obsahuje skvalan a klimbazol pre ešte lepší anti-aging efekt. 46 €

INTELLIGENT RETINOL EYE TR INTELLIGENT RETINOL EYE TR Účinok Retinolu na redukciu vrások bol dokázaný mnohými štúdiami. Pokožka na našej tvári je však rôzne tenká a preto aj sérum na starostlivosť o očné okolie vyžaduje špeciálnu koncentráciu. INTELLIGENT RETINOL EYE TR s obsahom 0,1% Retinolu zlepšuje vzhľad už vzniknutých jemných rýh a vrások v očnom okolí. Dochádza tiež k celkovému zlepšeniu pokožky, k jej rozjasneniu a k dosiahnutiu mladšieho vzhľadu. 27 €

ADVANCED NIGHT RESTORE ADVANCED NIGHT RESTORE Omlaďte svoju pleť cez noc s týmto hydratačným krémom a prebúdzajte sa každé ráno so sviežou, žiarivou a rozjasnenou pleťou. ADVANCED NIGHT RESTORE zastavuje proces starnutia a vyhladzuje už vzniknuté vrásky. 69 €

Aká je rozprávka o čarovnom lese?

Kde bolo, tam bolo, žila kedysi dávno na vidieku v hlbokom nepriestupnom lese jedna záhadná žena. Vidiečania sa jej báli. Desil ich rituálny krik tejto ženy, ktorý sa každú noc ozýval zo strechy jej domu. Bol to ten najhrôzostrašnejší krik, aký kedy počuli. Všetci si mysleli, že tá žena musí byť čarodejnica, pretože len zriedka kedy vychádzala zo svojho domu, a keď už niekedy vyšla von, vždy oblečená v dlhom plášti s kapucňou, ktorá zakrývala jej tvár. Hovorilo sa o nej, že na koho len raz pozrie, tomu sčernie duša.

Raz v noci šli dve mladé dievčatá z dediny do lesa a zbierali bylinky na výrobu pleťového krému pre svoju múdru tetu. Tu zrazu začuli krik; bol to ten istý krik, ktorý počúvali každú noc, tentoraz však bol silnejší ako kedykoľvek predtým. Staršia z dievčat bola odvážna a zdalo sa jej, že tento krik znie skôr ako nárek. Obe dievčatá sa teda vybrali hlbokým lesom a snažili sa nájsť tú ženu.

Keď dievčatá našli jej domček, vošli dovnútra a uvideli vzlykajúcu čarodejnicu, ktorá držala v ruke fľaštičku s elixírom. Z fľaštičky stúpal temný dym. Dievčatá sa jej spýtali, čo sa stalo, a žena im odpovedala, že sa nechala prehovoriť šarlatánom, aby použila elixír na omladenie pleti. Po použití elixíru sa však jej vzhľad prudko zhoršil, pleť stratila jas, zosivela a začala odumierať. Šarlatán jej povedal, že sa teraz musí zahaľovať. Preto teda teraz chodí zahalená v plášti a len zriedka vychádza zo svojho domu. Bola naozaj veľmi zúfalá.

Odvážne mladé dievčatá si dodali odvahy, chytili zúfalú ženu za ruku a snažili sa ju utešiť a pomôcť jej od jej prekliatia. Vyzvali ju, aby šla s nimi späť do dediny do domu ich tety. Teta pripravila pre ženu zmes s obsahom tajnej, v kapsule uzatvorenej ingrediencie, ktorú dievčatá priniesli z lesa. Neskôr vyšlo najavo, že tou ingrediencií bol "vitamín A". Čarodejnica si zmes naniesla na tvár. Pleť sa jej okamžite upokojila a ona sa premenila na krásnu, elegantnú ženu. Bola tak ohromená tým, čo sa stalo, že požiadala tetu dievčat, aby jej vyrobila vzácny krém, ktorý od tej chvíle používala každú noc. Ženin čarodejnícky plášť náhle zázračne zmizol a ona sa zariekla, že sa už nikdy nebude strániť ľudí.