Virtually Poreless Discovery Kit

Sada produktov proti rozšíreným pórom
Zbavte sa rozšírených pórov s uceleným radom produktov od Medik8. Teraz sa s nimi môžete zoznámiť v tomto výhodnom balíčku, ktorý obsahuje vo forme miniatúr hĺbkový čistič pleti, póry sťahujúce tonikum a hydratačný krém, ktorý zjemňuje textúru pleti a redukuje rozšírené póry.
Celý popis
100% vegan100% vegan
Predaj toho produktu skončil.

Proti rozšíreným pórom

Rozšírené póry a čierne bodky (komedóny) sú bežný kozmetický problém, s ktorým však nie je ľahké bojovať. Bezchybnú, povrchovo zjednotenú pleť je však možné správnou starostlivosťou získať. Rad produktov určený na boj s rozšírenými pórmi stojí na niekoľkých aktívnych látkach. Extrakt z červenej ďateliny napomáha regulovať tok kožného mazu skrze póry. Kyselina mandľové jemne rozpúšťa nečistoty vnútri póry a podporuje ich prečistenie a stiahnutie. Postupom času sú póry čistejšie, stiahnuté a takmer neviditeľné. Vďaka Virtually Poreless Discovery Kit si teraz môžete produkty vyskúšať v miniatúrnom balení.

Virtually Poreless Discovery Kit

Virtually Poreless Discovery Kit obsahuje tri základné produkty: čistiaci gél Pore Cleanse Gel Intense (40 ml), tonikum na rozšírené póry Pore Minimising Tonic (30 ml) a denný krém Refining Moisturiser (15 ml).

Pore Cleanse Gel Intense (40 ml)

Čistiaci gél s obsahom kyseliny L-mandľovej hĺbkovo prečisťuje a zjemňuje póry, ktoré zbavuje každodenných nečistôt. Extrakt z červenej ďateliny póry viditeľne sťahuje a minimalizuje ich viditeľnosť. Redukuje tiež tvorbu kožného mazu, čím zamedzuje nežiaducemu lesku pleti. Obsiahnuté jemné kyseliny, ako je kyselina salicylová, mandľová a mliečna čistia pleť a dodávajú jej zdravý, svieži vzhľad.

PORE CLEANSE GEL INTENSE PORE CLEANSE GEL INTENSE S gélom na čistenie pórov s kyselinou L-mandľovou PORE CLEANSE GEL INTENSE už nemusíte riešiť rozšírené póry a čierne bodky na nose a po celej tvári. Trojitá sila exfoliácia vás ich konečne zbaví! 27 €

Pore Minimising Tonic (30 ml)

Roztok určený na dočistenie pleti viditeľne sťahuje póry a čistí ju vďaka obsahu AHA a BHA kyselín, ktoré z pórov odstraňujú hĺbkovo usadené nečistoty a kožný maz. Prečistené póry sa tak môžu stiahnuť na svoju bežnú veľkosť a stávajú sa takmer neviditeľnými. Kyselina L-mandľová, chirálne správna forma tejto jemnej kyseliny, pôsobí ako na povrchu kože, tak aj vnútri pórov pre intenzívnu, avšak stále jemnú exfoliáciu.

PORE MINIMISING TONIC PORE MINIMISING TONIC Dotiahnite svoje čistenie pleti do žiarivého konca s PORE MINIMISING TONIC, osviežujúcim roztokom, ktorý vašej pokožke dodá bezchybne zjednotený vzhľad, stiahne rozšírené póry, prečistí čierne bodky a podporí jej hydratáciu. 50 €

Refining Moisturiser (15 ml)

Ľahký hydratačný krém dodáva pleti bezchybný vzhľad - zjemňuje póry a obnovuje povrch kože, ktorá je zjednotená, vyživená a zmatnená. Základom zloženia denného krému je hydratačná kyselina hyaluronová, ktorá k sebe priťahuje vlahu ako zo spodných vrstiev kože, tak aj z vonkajšej atmosféry. Pleť je vďaka tomu pružná a osviežená, bez nežiaduceho zaťaženia.