Revofil Fine

Výplň stredných až hlbokých vrások
Pokožka potrebuje kyselinu hyaluronovú ku každodennej hydratácii a zamedzeniu prejavov starnutia v podobe vrások, kruhov pod očami a pod. Kyselina hyalurónová je prirodzená látka vyskytujúca sa v pokožke, ktorá má vynikajúcu schopnosť viazať vodu, čo vedie k pružnej a mladej pleti. V priebehu starnutia organizmu začína kyselina hyalurónová v pokožke ubúdať a vytvárajú sa najprv jemné vrásky, neskôr hlboké ryhy a celkovo dochádza k strate objemu.
Celý popis
Predaj toho produktu skončil.

Proces starnutia môžeme dnes viditeľne a bez drastického chirurgického zákroku spomaliť!

Revofil Fine je výplňový materiál na báze kyseliny hyaluronovej určený na korekciu miernych až stredne hlbokých vrások a záhybov a redukciu jaziev. Aplikácia sa vykonáva injekčne do strednej až hlbokej vrstvy kože, do miesta kožnej prepadliny.

Účinky

  • Redukcia miernych až stredne hlbokých vrások v spánkovej oblasti, hornej časti tváre, oblasti lícnych kostí
  • Korekcia jaziev
  • Zväčšenie objemu prepadnutej tváre
  • Hydratácia a rozjasnenie pokožky
  • Omladenie pokožky zvnútra

Výhody

  • Obsahuje peptid CG - Boostrin, ktorý predĺži účinnosť výplne
  • Obsahuje špeciálny peptid CG - Glamerin, ktorý aktivuje produkciu kolagénu a kyseliny hyalurónovej = prirodzené omladenie zvnútra
  • Aplikácia je prakticky bezbolestná, možnosť použiť lokálne znecitlivenie
  • Účinok sa dostaví ihneď po aplikácii a trvá až 12 mesiacov (dĺžka účinnosti závisí od typu pokožky pacienta, hĺbke vrások pod.)
  • Jednoduché a časovo nenáročné ošetrenie, stačí 30 minút vášho času
  • Úplne bezpečný gél, ktorý má certifikáciu CE
  • Neboli zaznamenané žiadne nežiaduce účinky alebo alergické reakcie

Zloženie (hlavné účinné látky)

Kyselina hyalurónová (23 mg / ml):
Látka telu vlastná, vyplní vrásky a zaistí objem. Je to látka, ktorej molekula má schopnosť nadviazať tisícnásobok svojej hmotnosti vo vode. Ide tak o najúčinnejšiu hydratačnú a vyplňujúcu látku, ak je dodávaná injekčne. U Revofil Fine je kyselina hyalurónová zasieťovaná tak, aby dokázala vyplniť mierne až stredne vrásky.

Dekapeptid-72 (CG-Boostrin):
Má schopnosť inhibície enzýmu hyaluronidázy, takže dokáže tlmiť činnosť tohto enzýmu. Enzým hyaluronidáza je obsiahnutý v koži každého jedinca a bohužiaľ odbúrava a ničí našu prirodzenú kyselinu hyalurónovú. CG-Boostrin tento enzým tlmí a zaručuje tak, že aplikovaný materiál sa odbúra pomalšie, než je tomu u klasickej kyseliny hyalurónovej.

Oligopeptid-50 (CG-Glamerin):
Navyšuje produkciu endogénneho kolagénu a prirodzene sa vyskytujúcej kyseliny hyalurónovej v koži, čím dochádza k spevneniu pokožky a miniliftingovému efektu.

Obsah balenia

1 ml gélu v naplnenej striekačke, 2 sterilné ihly 30G ½''

Prečo nájdete výrobok len u preškolených odborníkov?

Výrobok Revofil Fine je dostupný len u preškolených lekárov akéhokoľvek odboru, najčastejšie špecialistov z odboru dermatológie, estetickej medicíny alebo plastickej chirurgie. Ide o výrobok profesionálnej rady, u ktorého je nutné dodržiavať správny spôsob aplikácie.