Veľkosť balenia: 15 ml

EYELIFT PEPTIDES

Spevňujúci gél proti vráskam

Absolútna špička medzi prípravkami proti vráskam okolo očí. Intenzívny gél, ktorý vďaka svojmu zloženiu pomáha bojovať proti vráskam a strate pevnosti pokožky v oblasti očného okolia. Ako bonus odstraňuje EYELIFT PEPTIDES tmavé kruhy pod očami a vypĺňa prepadnuté kruhy.

Celý popis
100% vegan100% vegan
V tehotenstve a pri dojčeníV tehotenstve a pri dojčení
* Produkt neobsahuje aktívne látky, ktoré by mohli byť počas tehotenstva a pri dojčení potenciálne rizikové. Napriek tomu odporúčame používanie produktu konzultovať s Vaším ošetrujúcim lekárom.
Cena: 52 €
Na sklade - ihneď posielame

Redukcia očných vrások

EYELIFT PEPTIDES reprezentuje neinjekčnú technológiu pre vyplnenie rýh a vrások, navyše redukuje výskyt tmavých kruhov a opuchlín pod očami bez drastického prístupu. EYELIFT PEPTIDES, podobne ako ostatné výrobky značky Medik8 neobsahuje parabény a petrochemické látky, takže je vhodný aj pre citlivú pokožku. Vyvážené a účinné zloženie zaručí nielen redukciu očných vrások, ale celkovú regeneráciu očného okolia.

Proti tmavým kruhom pod očami

  • Posilňuje spojivové tkanivo okolo očí. Klinické štúdie potvrdili 32% obmedzenie opuchlín očí a 35% obmedzenie tmavých kruhov po 8 týždňoch. Stimuluje bunkovú komunikáciu a obnovu, čo významne pomáha redukovať jemné ryhy a vrásky okolo očí.
  • Hustá, ale napriek tomu jemná báza aktívne zavodňuje a obmedzuje stratu vlhkosti v citlivej oblasti okolo očí - očné okolie je regenerované.
  • Obsahuje špeciálne optické častice, ktoré odrážajú slnečné svetlo, aby vytvorili osobitné maskovanie cez tiene okolo očí.

Neinjekčná alternatíva liftingových postupov okolo očí

  • Redukuje vrásky, tmavé kruhy a opuchliny pod očami
  • Trvalý liftingový efekt po dobu až 24 hodín
  • Nevysušuje, nevyvoláva zvýšenú citlivosť ani podráždenie pokožky
  • Nelepivé
  • Neparfumované
  • Neobsahuje parabény
  • Bez petrochemických látok
  • Je ideálnym podkladom pod make-up

Určené pre

Mužov a ženy, 30 +

Zloženie pre najlepšiu starostlivosť o očné okolie

Matrixyl 3000:
Podporuje regeneráciu kože, stimuluje syntézu kolagénu, elastínu a kyseliny hyalurónovej.

Regu-Age - na opuchliny / zmenu zafarbenia:
Komplex účinných antioxidantov, ktoré pomáhajú zlepšiť mikrocirkuláciu a obmedziť opuchliny.

Eyeliss - na opuchliny:
Komplex klinicky preverených aktívnych látok zahŕňajúcich hesperidín, ktoré pomáhajú obmedziť opuchliny a vačky pod očami.

Haloxyl - pre presvetlenie:
Nová rozjasňujúca látka proti tmavým kruhom pod očami, ktorá pôsobí na základe zlepšeného krvného obehu a nie "bielením" pokožky. Obsahuje N-hydroxysuccinimid a chrysin.

Dermaxyl - na jemné ryhy:
Peptid využívajúci koncept Matrikiny-keramid 2, ktorý stimuluje bunkovú komunikáciu a obnovu, čím dochádza k redukcii jemných rýh.

Rigin:
protizápalový

Reflexné optické častice:
Rozptyľujú okolité svetlo s cieľom skryť tiene pod očami.

Zbaví vás vrások okolo očí

  • Aplikujte malé množstvo gélu na pokožku pod a okolo oboch očí dvakrát denne. Odporúčame používať po dobu 60 dní, aby ste dosiahli maximálny účinok. Na udržanie dosiahnutého výsledku potom používajte raz denne. Neprekračujte 2 aplikácie za 24 hodín. Pred nanesením ďalších produktov počkajte, kým sa prípravok vstrebe.
  • Obsah balenia je 15 ml gélu