Veľkosť balenia: 3 produkty

ELURE Advanced Skin Brightening Solution balíček

Zosvetlenie pleti darčeková sada

Doprajte si kompletnú starostlivosť na depigmentáciu a rozjasnenie vašej pokožky. V balíčku nájdete ucelenú sadu čistiacej peny, denného pleťového mlieka a nočného krému. Produkty radu elure™ v synergii jemne, ale rýchlo a k pleti šetrne znižujú výskyt nežiaduceho a aj odolného zafarbenia kože, upravujú nerovnomerný tón pleti, pokožku rozžiaria a zjasnia.

Celý popis
Predaj toho produktu skončil.

Prírodný enzýmový extrakt proti hyperpigmentácii

elure ™ predstavuje zdokonalenú technológiu na rozjasnenie pleti, ktorá je založená na unikátnom vedeckom objave prirodzene vyskytujúcej sa substancie Melanozym™. Tento enzým pôsobí klinicky preukázaným, rýchlym, bezpečným a šetrným spôsobom na rozklad melanínu. Unikátnou vlastnosťou látky Melanozym™ je jej schopnosť dezintegrovať molekulu melanínu potom, čo bola už úplne vytvorená a nachádza sa v hornej vrstve kože. V prírodnom systéme tento proces prebieha tak, že stromová huba čistí okolité prostredie od tmavo hnedých škvŕn, ktoré zanechávajú rozpadajúce sa stromy.

  • Patentovaná receptúra
  • Klinicky preukázaný rozjasňujúci účinok
  • Dermatologicky testované
  • Neparfumované

Zosvetlenie pigmentácie vhodné na

  • Všetky typy pokožky vrátane citlivej
  • Možné používať počas celého roka
  • Pri klinických štúdiách neboli zaznamenané žiadne nepriaznivé reakcie
  • Pozápalové hyperpigmentácie
  • Melazmu
  • Celkové zlepšenie pokožky

Tri produkty pre kompletnú starostlivosť proti tmavým škvrnám na koži

V balíčku nájdete penu na čistenie pleti Advanced facial wash (100ml), zosvetľujúce mlieko na denné použitie Advanced brightening lotion (45 ml) a nočný zosvetľujúci krém Advanced brightening night cream (60 ml).

Advanced facial wash (100ml)

Bohatá krémová čistiaca pena, ktorá účinne odstraňuje prebytočnú mastnotu, nečistoty a odumreté kožné bunky a pripravuje pokožku na aplikáciu buď elure™ rozjasňujúceho mlieka alebo rozjasňujúceho nočného krému na riešenie nadmernej pigmentácie.

Advanced brightening lotion (45 ml)

Rozjasňujúce a hydratačné pleťové mlieko, ktoré napomáha vyváženému stavu pokožky. Vďaka svojmu účinnému zloženiu vám prináša efektívne riešenie na rýchle, ale zároveň bezpečné a k pleti šetrné odstránenie nežiaducich tmavých škvŕn na pokožke a zníženie nadmernej pigmentácie. Obsahuje prírodný enzým Melanozym ™, ktorý pleti dodá rozjasnený a jednotný vyrovnaný tón.

Advanced brightening night cream (60 ml)

Vysoko regeneračný a hydratačný komplex s enzýmom Melanozym™ na reguláciu pigmentácie, pre svetlejší, jemnejší a rovnomernejší tón pleti. Vďaka svojmu účinnému zloženiu vám prináša efektívne riešenie na rýchle, ale zároveň bezpečné a k pleti šetrné odstránenie nežiaducich tmavých škvŕn na pokožke a zníženie nadmernej pigmentácie.

Balíček má elegantné balenie, určite je vhodný aj ako darček.