Veľkosť balenia: 60 kapsúl

Immunity ANNA BRANDEJS

Doplnok stravy na imunitu

Doplnok stravy, ktorý obsahuje lipozomálný vitamín C a silnú dávku extraktu z organickej kurkumy - tzv. kurkumíny. Kurkuma má silné antioxidačné a protizápalové účinky. Treťou zložkou je extrakt z čierneho korenia, ktorý zvyšuje využiteľnosť kurkumínu. 

Celý popis
100% vegan100% vegan
Zvoľte viac kusov a ušetríte
Cena: 46 €
Na sklade - ihneď posielame

Ako na dobrú imunitu?

Aby imunitný systém dobre fungoval a bol schopný nás obrániť pred bakteriálnymi a vírusovými ochoreniami, je treba konzumovať zdravú stravu alebo aj užívať také látky, ktoré podporujú imunitný systém. Patrí k nim vitamín C a kurkuma, ktoré spoločne s piperínom nájdete v doplnku stravy Immunity ANNA BRANDEJS.

Vitamín C má pozitívny vplyv na organizmus

Immunity ANNA BRANDEJS obsahuje vitamín C v lipozomálnej forme, to znamená, že molekuly vitamínu C sú obalené tukom, (takzvanými fosfolipidami), ktoré sa prirodzene nachádzajú aj na povrchu ľudských buniek. Lipozomálny vitamín C sa od obyčajného líši tým, že ho telo dokáže oveľa lepšie využiť. To znamená, že ak po užití obyčajného vitamínu C telo z neho využije len 10-20% a zbytok vylúči močom, tak u lipozomálneho je to naopak, a telo využije vo svoj prospech až 90% a len malú časť nespotrebuje a vylúči z tela von. Lipozomálny vitamín C má aj iné výhody a to, že sa do krvi a k bunkám vstrebáva oveľa rýchlejšie, dokáže v krvi udržať vyššie hodnoty a nedráždi žalúdok a črevá. Lipozomálny vitamín C je považovaný niektorými odborníkmi za najúčinnejšiu formu vitamínu C na svete.

Lipozomálny vitamin C je dobrý na imunitu, ale svojím antioxidačným účinkom pomáha celému telu aj pleti, aby predčasne nestarli. Antioxidačný účinok znamená to, že látky ako vitamín C, alebo aj kurkuma dokážu neutralizovať škodlivé látky - nazývané voľné radikály. Tie vznikajú v tele napríklad pri fajčení, dýchaní znečisteného vzduchu, alebo keď človek konzumuje vyprážané jedlá, alebo potraviny s obsahom pesticídov, konzervantov, umelých sladidiel a pod. Voľné radikály sú nestabilné molekuly, ktoré „kradnú“ zdravým bunkám elektróny a tým poškodzujú obaly buniek, dokážu poškodiť aj DNA buniek a spustiť rôzne zápaly, alebo nezdravé procesy v tele.

Účinky :

  • prispieva k udržaniu normálnej funkcie imunitného systému
  • prispieva k udržaniu normálnej funkcie krvných ciev, kostí, chrupaviek, ďasien, kože a zubov
  • prispieva k normálnej činnosti nervovej sústavy a psychiky
  • prispieva k ochrane všetkých buniek pred oxidatívnym stresom
  • prispieva k zníženiu únavy a vyčerpania
  • pomáha zlepšovať vstrebávanie železa

Kurkuma – výťažok z kurkumy štandardizovaný na 95% kurkumínov

Kurkuma je známa v čínskej a indickej medicíne už tisícky rokov. Používala sa na zmierňovanie zápalov kĺbov ale i pri kožných chorobách ako sú ekzémy, akné, lupienka a podobne. Kurkuma je jedna z najviac vedecky preskúmaných rastlín na svete a vedci prišli na to, že za jej blahodarné účinky môžu látky, ktoré z nej izolovali a nazvali ich kurkuminoidy (kurkumín typ 1, kurkumín typ 2 a kurkumín typ 3). Kurkuma obsahuje v priemere len 4 % týchto látok. Kurkumíny dávajú kurkume zlato oranžovú farbu a práve tieto látky sú odpovedné za antioxidačné a protizápalové účinky kurkumy. 

Kurkuma svojimi účinkami môže pomáhať nielen koži a imunitnému systému, ale aj pečeni a môže pomáhať aj pri ochrane žalúdka a čreva pred zápalmi.

Produkt obsahuje všetky tri typy bioaktívnych kurkuminoidov (kurkumín, demetoxykurkumín, bisdemetoxykurkumín), vďaka čomu podporuje imunitu viac než produkty obsahujúce iba 1 kurkuminoid.

9 dôvodov prečo si vybrať kurkumín v podobe Immunity ANNA BRANDEJS

  1. 100% vegánske kapsuly
  2. Vysoký a optimálny obsah kurkumínov, 445mg na deň
  3. Dôveryhodný štandardizovaný extrakt na 95% kurkumínov
  4. Obsahuje všetky 3 typy kurkumínu: typ I, II a III pre najvyššiu možnú účinnosť
  5. Najvyššia možná využiteľnosť kurkumínu pomocou synergie s piperínom (extrakt z čierneho korenia), ktorý zvyšuje využiteľnosť až 2000-krát!
  6. Pôvod kurkumy: organická Curcuma longa z Indie, žiadne syntetické analógy kurkumínu
  7. Účinok zvyšuje aj vysoká dávka lipozomálneho vitamínu C - 1000 mg na deň
  8. Najvyššia možná čistota produktu, bez akýchkoľvek chemických prímesí, ochucovadiel, protihrudkujúcich látok, bez GMO, laktózy a éčok
  9. Dôveryhodný e-shop Medaprex - zlatá plaketa na Heuréke

Žijte lepšie s kurkumínom, majte pod kontrolou vaše telo a cíťte sa o veľa rokov mladšie!

Piperín pre lepšiu účinnosť kurkumy

Tretia látka je extrakt z čierneho korenia, štandardizovaný na 95% piperínu. Okrem vlastného pozitívneho účinku čierneho korenia na organizmus je piperín skvelým partnerom pre kurkumu, ktorá je organizmom samotná len málo využiteľná. Literatúra uvádza, že čierne korenie zvyšuje využiteľnosť kurkumy až 2000 krát.

Aktívna látkaMnožstvo na dennú dávku (2 kapsuly)
Lipozomálny vitamín C1000 mg
95% extrakt kurkuminoidov450 mg
Čierne korenie (95% extrakt piperinu)1 mg

*RVH (referenčná výživová hodnota) 

Bez chemických prídavných látok, umelých farbív a konzervantov

  • 100% VEGAN
  • Bez laktózy
  • Bez lepku
  • Bez cukru
  • Bez aspartámu
  • Bez GMO

Stačia dve kapsle denne

  • Užívajte jednu kapsulu ráno a druhú večer, vždy po jedle.
  • Balenie obsahuje 60 toboliek a vystačí na 1 mesiac.

Upozornenie

Výrobok nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Nie je náhradou pestrej stravy.