DETOX by Brandeis Clinic

Detoxikácia tela
Pomôžte svojmu telu prečistiť a zbaviť sa toxínov a zhodiť prebytočné kilá. Tento produkt obsahuje osem starostlivo vybraných extraktov, ktoré pomáhajú chrániť hlavne zdravie hrubého čreva.
Celý popis
Predaj toho produktu skončil.

Strašiak menom rakovina

Rakovina hrubého čreva je druhým najčastejším onkologickom ochorením v Českej republike. Len v Európskej únii kvôli nej zbytočne zomrie vyše 150 000 pacientov ročne. Pritom je možné tragickým koncom zabrániť! Správnou výživou, ktorú ešte môžete podporiť extraktmi z rastlín. Detox hrubého čreva pomôže povzbudiť váš tráviaci systém na to, aby sa sám zbavil usadenín, toxínov a parazitov.
 

Očistí hrubé črevo

Výživový doplnok DETOX By Brandeis Clinic pomáha podporiť proces v zažívacom ústrojenstve zaneseného zápchou. Pomôže vašim črevám opäť dobre absorbovať nevyhnutné vitamíny a minerály. Pomáha urýchliť čas trávenia, spracovanie potravy a vylučovanie, čím prispeje k obnove vašej vitality a energie.
 

Ozdraví vaše tráviace ústrojenstvo

  • Pomáha regenerovať zažívací trakt, čo vedie k zdravým črevným pohybom, a tým pádom pomáha predchádzať vzniku zápchy, hemoroidom, zápalom a rakovine hrubého čreva
  • Pomáha odstrániť parazity z tráviaceho ústrojenstva
  • Pomáha redukovať nadúvanie, pretože podporuje rovnováhu tráviacich baktérií

Menej kíl a menej únavy

  • Prispieva k úbytku váhy vďaka efektívnemu spracovaniu potravy a rýchlejšiemu tráveniu
  • Prispieva k zníženiu únavy a k dodaniu energie vďaka prečisteniu organizmu
  • Prispieva k zlepšeniu akné

8 prírodných extraktov pre detoxikáciu 

Kôra rešetliaku počistivého (Rhamnus purshiana):
Pomáha regulovať svalový tonus črevného traktu a stimulovať sekréciu celého črevného systému.
 
Lopúch väčší (Arctium lappa):
Pomáha zlepšovať látkovú výmenu, upravovať zažívanie a vylučovanie.
 
Zázvor lekársky (Zingiber officinale):
Má antibakteriálny a protizápalový účinok, podporuje trávenie. Je preslávený tým, že pomáha pri rôznych zažívacích problémoch, od plynatosti až po ťažké nevoľnosti a zvracanie.
 
Brest plavý (Ulmus rubra):
Má protizápalový účinok, pozitívne pôsobí na pečeň a tráviacu sústavu.
 
Sladké drievko (Glycyrrhiza glabra):
Podporuje tvorbu žalúdočných štiav a prispieva k zníženiu vzniku žalúdočných a dvanástnikových vredov. V Číne je pokladané za prostriedok podporujúci dlhovekosť. Moderný výskum ukázal, že medzi mnohé priaznivé účinky tejto rastliny patrí pomoc pri zvyšovaní imunity, zmierňovanie zápalov v tkanivách a pomoc pri upokojovaní ekzémov. Pomáha aj pri zotavovaní pečene po zápaloch.
 
Mäta pieporná (Mentha peperita):
Pomáha podporiť činnosť tráviaceho ústrojenstva, pomáha odstraňovať kŕče a nadúvanie. Pomáha rozpúšťať žlčové kamene a znižovať syndróm dráždivého čreva.
 
Fenikel obyčajný (Foeniculum vulgare):
Pomáha proti nadúvaniu a kŕčom.
 
Kôra mačacieho pazúra (Vicalcora):
Veľká svetlo hnedá popínavá rastlina rastúca v Južnej Amerike, ktorej protirakovinovým, imunostimulačným a antivírusovým účinkom veria peruánski Indiáni.
 

Stačí jedna kapsula denne

Pre zdravé hrubé črevo užívajte jednu kapsulu denne pri jedle. Balenie obsahuje 60 kapsúl (hmotnosť obsahu: 53,5 g).
 
 

Upozornenie

Výrobok nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhradou pestrej stravy.