Veľkosť balenia: 200 ml

Firming & Body Shaping Cream Endor

Spevňujúci & tvarujúci krém na telo

Vyrysovaný pekáč buchiet, svaly na stehnách a vytvarované bicepsy. Pracujete na sebe v posilňovni, ale drina stále kvôli vrstvičke podkožného tuku nie je vidieť tak, ako by ste chceli? Spevňujúci & zoštíhľujúci krém Endor vám pomôže dosiahnuť viditeľné výsledky. A tiež vás zbaví tzv. „držadiel lásky“ na bokoch a faldíkov rysujúcich sa na chrbte nad podprsenkou, ktorých sa proste cvičením a diétou nie a nie zbaviť. Klinické štúdie potvrdzujú: ubudnú až 2 centimetre počas 56 dní.

Celý popis
100% vegan100% vegan
Cena: 75 €
Na sklade - ihneď posielame

Schudnite a spevnite povolenú kožu

Úprava jedálnička a viac pohybu nie vždy stačí na schudnutie a vypnutie pleti. Telový Spevňujúci & zoštíhľujúci krém Endor vám pomôže zbaviť sa nechcených centimetrov a spevniť problematické lokality vďaka nanočasticiam zlata s oligomérmi kyseliny hyalurónovej a ďalším látkam, ako je Bacillus z modrej morskej huby Dysidea Etheria.

Kolagén, elastín a kyselina hyalurónová pre štruktúru kože

Aktívne látky v Spevňujúcom & zoštíhľujúcom kréme Endor pôsobia v hlbších vrstvách kože na nahromadené tukové tkanivo, ktoré redukujú. Navyše vďaka podpore produkcie kolagénu, elastínu a kyseliny hyalurónovej pleť spevňujú a vyhladzujú. Kyselina hyalurónová je dôležitou zložkou dermis (zamša). Spoločne s kolagénom a elastínom jej aj celej koži poskytujú štruktúru, pevnosť a pružnosť. Bunky kože produkujú samy o sebe kolagén, elastín aj kyselinu hyalurónovú, ich syntéza sa však s rastúcim vekom spomaľuje, každoročne zhruba o jedno percento. Výsledkom je úbytok hutnosti a oslabenie dermis. V lokalitách, kde sa hromadí tukové tkanivo, ako je brucho, stehná či paže dochádza k povoleniu pleti a rozvoju celulitídy.

Nanočastice zlata s oligomérmi kyseliny hyalurónovej

Na omladenie pleti je preto potrebné syntézu týchto troch dôležitých zložiek navýšiť. Po deviatich rokoch výskumu v oblasti onkológie a dermatológie, a následnom päťročnom vývoji samotných nanočastíc španielska firma ENDOR Technologies predstavila unikátne zlaté nanočastice, ktoré pôsobia ako vektory, obalené oligoméry kyseliny hyalurónovej prostredníctvom sírnych mostíkov. Tieto nanočastice v epidermis aktivujú receptory génu CD44, tým kožné bunky začnú produkovať viac vlastnej kyseliny hyalurónovej, elastínu a kolagénu.

Spevnenie pleti a vyhladenie celulitídy

Receptory génu CD44 sú kľúčové pre regeneráciu dermis, ich aktivita je spätá s produkciou kyseliny hyalurónovej, kolagénu a elastínu, látok nevyhnutných pre obnovu kože. Okrem toho pôsobia na proliferáciu (množenie) buniek kože a regulujú ich migráciu. Pravidelnou aplikáciou Spevňujúceho & zoštíhľujúceho krému Endor dochádza výraznému spevneniu pleti a obnoveniu jej kontúr, vďaka lipolytickým aktívnym látkam sa navyše znižuje objem tukového tkaniva.

Chudnutie vďaka morskej hube

Spevňujúci & zoštíhľujúci krém Endor je z 15% tvorený aktívnymi látkami. Nanočastice zlata pôsobia v synergii s aktívnou lipolytickou látkou - biotechnologicky získanou Bacillus specials, ktorá pochádza z modrej morskej huby Dysidea Etheria, ktorá sa prirodzene vyskytuje v oblasti Bermudských ostrovov. Tá stimuluje metabolizmus tukových buniek, čím vedie k redukcii tukového tkaniva a zoštíhleniu problematických oblastí. Vysoký obsah bambuckého masla pleti navyše poskytuje hĺbkovú hydratáciu.

Zoštíhlenie potvrdzuje klinická štúdia

Klinická štúdia potvrdzujúca pozitívny účinok aktívnej lipolytickej zložky na redukciu kožných záhybov, kontúr brucha, kontúr stehien, paží. Preukázaný úbytok tukového tkaniva sa pohyboval v rozmedzí od 0,5 až do 2 cm počas 56 dní používania vďaka uvoľňovaniu adiponektínu podkožnými tukovými bunkami (adipocyty), urýchlenie metabolizmu mitochonodrií vo svalových bunkách, navýšenie syntézy citrátu a navýšenie produkcie ATP, to všetko spoločne podporuje tvorbu odolnejších svalových vlákien typu I a znižuje expresiu adipocytných génov. To všetko vedie k celkovému zlepšeniu vzhľadu telesnej siluety.

Krém na spevnenie a zoštíhlenie kože, minimalizuje strie

Gold thioethylamino hyaluronic acid / nanočastice zlata s oligomérmi kyseliny hyalurónovej v 5% koncentrácii: 
Patentovaná nanotechnológia častíc zlata, ktoré na seba viažu oligoméry kyseliny hyalurónovej.

Šťava z listov Aloe vera
Skvelá na zjemnenie a zlepšenie stavu pleti.

Bambucké maslo: 
Má výrazné hydratačné účinky, takže je pleť po aplikácii hodvábna, jemná a vyživená.

Extrakt zo sóje: 
Pôsobí synergicky s ďalšími aktívnymi látkami a podporuje spevnenie a vyhladenie pleti.

Tokoferoly (vitamín E):
Vitamín E je silný antioxidant, ktorý pleť chráni pred poškodením voľnými radikálmi, okrem toho navyšuje hydratáciu pleti a podporuje jej regeneráciu.

Rastlinné steroly:
Hydratujú a spevňujú pleť, ktorú navyše chránia pred oxidáciou.

5% lipolytický kyselina: 
Aktívna lipolytická látka, ktorá podporuje redukciu tukového tkaniva.

Glycerín
Zvlhčujúca látka, ktorá zabezpečuje, aby bola pokožka hydratovaná a svieža.

Jojobový olej: 
Jojobový olej patrí medzi najlepšie konzervanty, a navyše medzi najkvalitnejšie oleje vhodné pre pokožku. Hydratuje pleť, pôsobí proti jej podráždeniu a redukuje ako suchosť pleti, tak aj jej popraskanie a šupinky. Na koži utvára jemnú olejovú vrstvu, ktorá v nej dokáže zadržať vlahu. Podporuje regeneráciu pleti, stimuluje syntézu kolagénu, posilňuje krvné kapiláry, a tým napomáha zachovaniu mladistvo sviežej a pevnej pleti bez vrások.

Olej z lieskových orieškov: 
Olej plný vitamínov a esenciálnych mastných kyselín, ktorý napomáha ochrane kože pred poškodením slnečným žiarením, podporuje produkciu kolagénu a hydratuje pleť, ktorej ochrannú bariéru posilňuje.

Ďalší telový krém nepotrebujete

  • Spevňujúci & zoštíhľujúci krém Endor aplikujte na pokožku ráno a večer. Masírujte ho do pokožky krúživými pohybmi a nechajte vstrebať.
  • Vďaka tomu, že sa stará o pleť, nie je nutné aplikovať ďalší telový krém.
  • Obsah balenia je 200 ml.