Clear Skin Discovery Kit

Set produktov proti akné
Výhodný balík obsahuje všetko, čo potrebujete pre starostlivosť o pleť so sklonom k akné - čistenie, cielenú starostlivosť na urýchlenie hojenia jednotlivých pupienkov aj denný krém určený na mastnú pleť. Jednotlivé produkty si teraz môžete vyskúšať v miniatúrnom balení. Zdravú pleť bez akné máte na dosah ruky.
Celý popis
100% vegan100% vegan
Predaj toho produktu skončil.

Balíček proti akné

Dokonalý vzhľad a zdravie pleti idú ruka v ruke s vlastnou rovnováhou pleti. Tú môžete docieliť správnym čistením, ale aj obnovou zdravej mikroflóry kože. To všetko obstarajú produkty v Clear Skin Discovery Kit, ktoré si v tomto výhodnom balíčku môžete vyskúšať v miniatúrnom balení.

Clear Skin Discovery Kit

Clear Skin Discovery Kit obsahuje tri základné produkty: čistiacu penu Clarifying Foam (40 ml), cielenú redukciu jednotlivých pupienkov Blemish SOS (5 ml) a denný matujúci krém Balance Moisturiser (15 ml).

Clarifying Foam (40 ml)

Čistiaca pena bez obsahu olejov, s AHA a BHA kyselinami a tea tree olejom zbaví vašu pleť všetkých nečistôt, rovnako ako aj odumretých buniek kože. Niacinamid upokojí podráždenie pokožky a zápal v nej. Po čistení je pleť čistá a žiariaca, bez nepríjemných pocitov pnutia či suchosti. Hlavné aktívna látka kyselina salicylová (BHA kyselina) pôsobí v hlbších vrstvách kože, kde spúšťajú exfoliačné procesy vnútri pórov, ale aj na povrchu pleti. Toto dvojité pôsobenie pôsobí preventívne proti upchávaniu pórov, a vďaka tomu napomáha hojeniu existujúceho akné a pôsobí preventívne proti jeho ďalšej tvorbe.

CLARIFYING FOAM CLARIFYING FOAM Vysoko-účinná antibakteriálna exfoliačná čistiaca pena pre aknóznu pokožku. Čistí póry hĺbkovo, napomáha redukovať prejavy akné a znižuje tvorbu mazu. Výhodou je jednoduchá aplikácia, obsah prírodných a upokojujúcich látok, hĺbková čistiaca schopnosť. 27 €

Blemish SOS (5 ml)

Gél na cielenú starostlivosť o jednotlivé pupienky viditeľne redukuje prejavy akné už počas 24 hodín. Maximálna sila kyseliny salicylovej, a zároveň jemný niacinamid v tomto rychloschnúcom géle spoločne prečisťujú nedokonalosti pleti, ktorú zároveň upokojujú. Upozornenie: v prípade dojčenia alebo tehotenstva konzultujte použitie so svojím ošetrujúcim lekárom.

BLEMISH SOS BLEMISH SOS Zloženie tohto jedinečného a veľmi obľúbeného produktu na redukciu akné je teraz vylepšené o kyselinu diovú, ktorá redukuje tvorbu kožného mazu a likviduje baktérie spôsobujúce akné. Jedná sa o vysoko účinný a komplexný prípravok na odstránenie akné, ktorý nielen redukuje prejavy akné, ale pokožku aj upokojuje. Nové zloženie je bez obsahu oleja. 29 €

Balance Moisturiser (15 ml)

Matujúci denný krém je obohatený o probiotiká a prebiotiká, ktoré obnovujú prirodzenú mikroflóru pokožky, keď posilňujú populáciu koži prospešných baktérií. Výsledkom je žiaduce zmatnenie pokožky a jej zdravie. Po aplikácii denného krému odporúčame aplikovať ešte produkt s UV ochranou.

BALANCE MOISTURISER & GLYCOLIC ACID ACTIVATOR BALANCE MOISTURISER & GLYCOLIC ACID ACTIVATOR Hľadáte matujúci denný hydratačný krém s veľmi ľahkou textúrou bez obsahu olejov? BALANCE MOISTURISER & GLYCOLIC ACID ACTIVATOR nielen že zabezpečuje matujúci efekt, ale taktiež eliminuje výskyt baktérií spôsobujúcich vznik akné. 61 €